ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК - ПЛАКАТ ПО ПОРЪЧКА

Публикувано от в Декорация за стена, Съвети на Юни 07, 2015 . .

Създаване на плакати по поръчка

Плакатите, които познаваме днес са възникнали преди повече от 130 г., когато технологиите за печат са напреднали до толкова, че да могат да бъдат пресъздавани и препечатвани отново. В допълнение към функцията им да известяват за бъдещи събития като филми и концерти, плакатите могат да бъдат и забавни.

Създаването на плакат, който да изрази вашите емоции и преживявания може да бъде забавен и уникален начин да разкажете за себе си.

Първата стъпка е да решите какво искате да изразите чрез плаката. Можете да вземете няколко свои снимки и да направите колаж от тях. Това е чудесен начин да запечатате щастлив момент с любимия човек или семейство и приятели. Добра идея е и използването на снимки от различни моменти от живота ви или най-запомнящите моменти от връзката ви, които да се обединят и разкажат история. В допълнение можете да добавите интересна мисъл или цитат от любима личност, която най-ясно отразява настроението или атмосферата на момента. Такъв тип плакати са оригинален подарък, който ще зарадва всеки ваш приятел и близък.

Когато създавате плакат, не се страхувайте да бъдете креативни. Експериментирайте със задния фон или цветовете. Отпечатването на плакат, който вие сте направили и подаряването му на любим човек е уникален и много достъпен подарък, който те наистина ще оценят и ще се зарадват.

Последна редакция: Март 24, 2016
×
×
×
×
×
×
×