Плакати - Оригинални подаръци и декорация за стена

Публикувано от в Декорация за стена на Май 16, 2015 . .

Плакат-Лондон - декорация за стенаПлакатите са уникална идея за декорация. Те могат да се впишат чудесно едновременно в спалнята, в кухнята и дори в коридора и детската стая. Когато говорим за плакати или постери, хората обикновено си мислят за плакат от любим филм, музикална група или известна личност. Почти всички звезди от шоу бизнеса и спорта са запечатани на плакати и могат да бъдат чудесен подарък или декорация за вашия дом. По-известните сред тях са Мерилин Монро, Джон Ленън, Майкъл Джексън, Мохамед Али и много други.

Някои плакати могат да струват цяло състояние само заради това, което е изобразено върху тях или заради автора, който ги е сътворил. По-известните имена са Анди Уорхол, Рой Лихтенщайн, Ричард Линднер и др. Сред най-скъпите плакати са рекламните афиши от филми от 30-те години като Космопол (1927г.) или Франкенщайн (1931г.), продадени за над 700 000 долара всеки.

Освен готовите отпечатани плакати, Вие може да се сдобиете и със свои, създадени специално за вас. В днешно време можете дори без да напускате дома си, бързо и лесно чрез интернет да изпратите ваша любима снимка, за да се отпечата в красив плакат, рамкиран (по ваше желание) и доставен директно до вашата врата. Естествено важно е да не нарушавате авторското право на професионален фотограф или художник.

Плакати - оригинални подаръци и декорация за стенаДа поръчате плакат по ваш вкус и от ваша снимка е изключително лесно, а като допълнение можете да поискате да ви направят колаж от няколко снимки, да направят снимката черно-бяла или да изглежда стара като от албума на баба ви или дори да превърнат снимката ви във фото-арт като оцветят само червената официална рокля на любимата жена, а останалат част от снимката оставят в пленителното черно-бяло. След това да посочите желаният от вас размер и желана рамка и готово. Вашият уникален плакат ще бъде доставен до посочен от вас адрес само след няколко дни. Той може да се превърне в оригинален подарък за ваш любим човек или да украсите по елегантен начин своя дом или офис.

Плакатите са най-достъпната и разнообразна алтернатива на декорация за стените в дома или офиса. Лесно се подменят когато ни омръзнат или при интериорни промени. Лесно се поставят и свалят от стената, без да оставят следи.

Последна редакция: Март 24, 2016
×
×
×
×
×
×
×