Спорт и Авто-Мото

Плакати (постери) на спортисти, отбори и всичко свързано с различните видове спорт и авто-мото индустрията. Снимки на автомобили и мотори.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Vespa (винтидж плакат) - рекламен ретро постер на италианските скутери "Веспа". По заявка може да бъде отпечатан освен 61/91,5см и в размери 40/60 или 50/75 см. ..
19,99 лв.
Viva Cuba - фото-арт плакат (постер) Ако искате да се слеете с духа на Куба и да усетите културата на кубинския народ, този уникален плакат е само за вас. Пред характерна за страната сграда е паркиран син ретро автомобил, който привлича вниманието..
9,99 лв.
Алонсо и Райконен - Ферари Формула 1 - плакат (постер). Пилотите на Скудерия Ферари за 2014 г. - Фернандо Алонсо и Кими Райконен. Двама световни шампиони от Формула 1, заедно в един легендарен отбор. ..
9,99 лв.
Очарователен плакат (постер) на Дейвид Бекъм - един от най-известните мъже на планетата. Идея за подарък на всички фенове на именития футболист. ..
9,99 лв.
Ливърпул - футболен клуб плакат (постер) Задължителен елемент в декорацията на стените на всеки футболен фен на Ливърпул. ..
9,99 лв.
Производител: Plakati.BG
Мохамед Али (Boxing) - рамкиран черно-бял плакат 20х30см За да видите уголемено изображение на постера, моля кликнете на снимката. ..
14,99 лв.
Производител: Plakati.BG
Мохамед Али (Gym Punch) - рамкиран черно-бял плакат 20х30см За да видите уголемено изображение на постера, моля кликнете на снимката. ..
14,99 лв.
×
×
×
×
×
×
×