Идеи за пана за стена от канава с печат от Ваша снимка

Публикувано от в Декорация за стена на Май 16, 2015 . .

Идеи за подарък и декорация - някои от най-отпечатваните видове снимки като плакат (постер) или върху канава (платно) за направата на пано.

В Постери.БГ получаваме най-различни снимки за печат върху канава или на фотохартия за плакати - снимки от семейни сбирки, приятели, новородени, празненства, чествания и от всякакви други поводи. Тук сме подбрали списък с най-често изпращаните снимки за печат от снимка.

Професионално направени снимки на деца и от семейни фото-сесии.

Картини пана от канава със снимки на деца

Без съмнение най-популярни при създаването на картини пана от канава с печат от снимка са децата. Всекидневно получаваме снимки от родители на техните деца от различни важни етапи в живота им. Този тип пана са прекрасен подарък за роднини, баби или кръстниците на децата. Най-интересни сред тях са снимки на децата с домашния любимец, сред природата или при награждаване на детето от спортно състезание в училище.

Картини пана от сватбени снимки

Картини пана от канава - сватбени снимки

Не по-назад от децата са професионалните сватбените фотографии. Оригинален подарък на практика за всеки присъствал на сватбата от или за младоженците. Перфектен като подарък за кръстниците и родителите на младоженците и прекрасен начин да запазите спомена от най-щастливия ден.

Снимки от ваканции и почивки

Всеки обича да запечатва своите най-щастливи моменти от ваканцията в снимки. Но често те остават непоказвани. Превръщането им в пано от канава е прекрасен начин да извлечете маскимума от снимката, а като допълнение ще получите и допълнителни обработки като премахване на червените очи, отпечатаните дати и всичко (когато това е възможно), което може допълнително да подобри качеството на снимката.

Снимки на домашни любимци

Картини пана от канава - снимка на домашен любимец

Член на семейството! Получаваме много снимки на домашни любимци сред природата или заедно със стопаните. Чудесен начин да запомним хубавите моменти с нашите малки приятели и уникален подарък за всеки повод и всеки любител на животните.

Празненства

Картини пана от канава със снимки от празненства

Рожден ден, Имен ден, Коледа, Велик ден, Кръщене, 8-ми март - всеки повод може да бъде красиво отбелязан с пано канава от снимка. Също както при сватбите, канавата е страхотен подарък за всички присъствали на празненството и уникален начин да съхраним спомена във времето.

"Селфи" (Selfie) и групови "селфита" - пано печат на канава или плакат (постер)

В последно време с напредването на технологиите популярност придобиха и "селфитата". В таблети и телефони вече се вграждат камери, които произвеждат снимки с доста високо качество и резолюция. Разбира се нищо не може да замени професионалната фотографска техника (камера, скъпите обективи и осветление) в комбинация с практика и опит натрупани с годините, но с малко креативност и основни познания във фотографията могат да се създадат уникални фотографии дори и с камерата на телефон, които да запазите за отпечатване върху канава, плакат и т.н.

Последна редакция: Март 24, 2016

Сходни Продукти:

×
×
×
×
×
×
×