КАНАВА ИЛИ ИЗЯЩНА СНИМКА: ВИЕ СЪЩО МОЖЕТЕ ДА СЪЗДАВАТЕ ИЗКУСТВО

Публикувано от в Декорация за стена, Съвети на Юни 07, 2015 . .

Защо да отпечатаме канава от снимка?

Една от вашите най-любими снимки е направена по време на почивката ви в Гърция? На снимката вие и вашите приятели сте се снимали на тревата, прегърнати или целувайки се усмихнати, докато някой ви е направил най-страхотната  снимка? С чуствата, които поражда сякаш случката не се е случила отдавна и ни връща към щастливи и безгрижни спомени всеки път, когато погледнем снимката. Най-вероятно после сте качили снимката на диск или сте я публикували във Facebook. Няма ли да е прекрасно, ако имахме снимката отпечатана на пано от канава, за да ни напомня всеки ден за онези безгрижни и щастливи дни?

Повече няма да се нуждаете от „извинение”, за да я показвате на вашите гости, а можете да я превърнете в щастлив спомен като я превърнете в произведение на изкуството, което да окачите на стената във всекидневната. Отпечтаването на цифровите снимки върху пано от канава може да създаде приятна атмосфера във вашия дом и огромно въздействие върху вас и вашите гости.

Ние в Постери.БГ ще ви помогнем да осъществите тази малка мечта като отпечатаме вашата снимка върху пано от канава. Създаването на изкуство от ваша снимка е уникален начин да украсите своя дом или да зарадвате приятели. Независимо дали това е щастлив момент от вашата ваканция или портрет на любим човек, ние от Постери.БГ ще превърнем вашата снимка в красиво произведение на изкуството.

Последна редакция: Март 24, 2016
×
×
×
×
×
×
×