Арт от Ваша снимка - оригинален подарък или уникална декорация

Арт от Ваша снимка - оригинален подарък или уникална декорация

2015-06-07 22:15:00 1280
Как да създадем произведение на изкуството от снимка?

За да запазим специалните моменти в нашия живот, всички ние правим снимки, които грижливо пазим в албуми или съхраняваме на своите компютри. Отпечатването на тези снимки може да бъде най-добрият начин за превръщането им от просто един архив в елегантна декорация и весел повод за връщане към най-скъпите ни спомени. Атрактивният вид на отпечатаните на пана (канава) от снимки ги превръщат в произведение на изкуството с художествена стойност, а това ги прави подходящи за декорация на дома или офиса ни.

Качеството на канавата играе съществена роля в отпечатването на дигитални фотографии. Дигиталното отпечатване на пана стана възможно, благодарение на съвременните технологии и принтери. Те печатат директно върху канавацата, а това значително съкращава времето за печат. Бързата доставка и висока резолюция е това, което прави този вид изкуство изключително популярно.

Най-лесният и ефективен начин да отпечатате своя любима снимка върху канава е да използвате интернет. Може да качите снимката директно на сайта и да изберете размера на канавата, която искате да бъде отпечатана. След като бъдат отпечатани канавите се доставят директно до вашия дом.

Снимка отпечатана на пано от канава, може да бъде най-добрият начин да зарадвате някого за специален повод. Например отпечатана върху канава снимка с двама влюбени може да бъде чудесен подарък при годеж или годишнина от тяхната сватбата. Най-често такива произведения се подаряват и при юбилеи, Св. Валентин, Коледа и всички лични или професионални празници. С развитието на днешните технологии е много лесно да създадете произведение на изкуството и да го отпечатате на канава. Различните стилове на отпечатване са ПопАрт, Лихтенщайн, Гръндж и т.н.

Постери.БГ е лидер в предлагането на отпечатването на снимки върху канава и доставката до дома. Всички заявки се обработват от професионалисти и крайният продукт се доставя директно до дома ви в рамките на 3 работни дни.

За да научите повече за печата на канава от ваша снимка вижте: Съвети и информация при поръчка на печат върху канава от снимка