ДЕКОРАЦИЯ НА ДЕТСКА СТАЯ

ДЕКОРАЦИЯ НА ДЕТСКА СТАЯ

2015-06-07 21:58:00 1707
7 яки идеи за декорация на стените в стаята на дъщеря ми тийнейджър

Всички знаем колко е важно за един тийнеджър да бъде оригинален и да изрази индивидуалността си по свой начин. Всички ние сме били на тази възраст и когато дъщеря ми порасна и започна да изразява своята индивидуалност, реших, че е време да предедекорирам стаята й. Естествено не исках да влагам цяло състояние и потърсих идеи за декорация, които да ми помогнат да създам атмосфера на достъпна цена. Ето някои от тях:

Картини 

Картините са най-разпространената  декорация за стени. Картините добавят елегантност в стаите и можете да изберете такава, която напълно да отговаря на вашият вкус и предпочитания, да създаде атмосферата, която търсите и да създава настроение за вашето дете. Ако детето ви има художествени наклонности, можете да дадете свобода на таланта й като я вдъхновите да нарисува нейна собствена картина и да украсите стените в стаята.

Плакати

Тийнейджърите са големи фенове на музикалните групи и звездите от филмите. Украсете станата на стаята й с един или няколко плаката на любимата й група, героите от любимият и филм или ефектни фото-арт плакати. Това е едновременно оригинален и много достъпен начин да зарадвате дъщеря си и да декорирате детската стая.

Огледала

Огледалата придават изисканост на стените. Съвсем обикновено огледало може да придаде артистичност на стената в стаята й. Можете да поръчате огледало с оригинална рамка, която да създава приятни моменти всеки път, когато тя се огледа в него. Изберете огледало със специално подбрани цветове и дизайн, които най-пълно да отговорят на стила на дъщеря ви.

Букви и плочки за стена

Буквите и плочктие за стена са допълващ елемент в нейната стая. Изпишете името й като използвате дървени букви в различни цветове. Плочките за стена се използват за изписване на цели фрази, които да вдъхновят детето ви. Те могат да бъдат поеми от велики автори и мислители или дори цитати от библията, които да я вдъхновяват всеки път когато погледне към тях или когато се събуди сутрин.

Бели и коркови дъски

Корковите дъски може и да не изглеждат най-привлекателната украса за стая, но те създават атмосфера и удобство на детето, позволявяйки му да отбелязва важни за нея дати, срещи, снимки и училищни събития, за които трябва да се подготвя. За да направите нещата по колоритни, винаги можете да и подарите магнити, с които да придаде повече цвят и настроение в стаята си.

Стикери за стени

Изберете оригинални дизайнерски стикери за стени, които да отговорят напълно на нейния стил и персоналност. За да направите нещата още по интересни, стимулирайте креативността й и позволете да създаде свои собствени стикери. Не само, че е по-евтино, но и е разумно предвид възможността им просто да ги свалите от стената и да ги заместите с нещо друго вбъдеще.

Закачалки и декоративни щипки

Големите украси за стени са най-забележими, но и малки декоративни решения могат да променят начина, по който стенат изглежда. Добавете оригинални и дизайнерски закачалки или щипки в стаята на дъщеря си и лесно можете да промените атмосферата. Формите на пеперуди и цветя определено допълват момичешката атмосфера, а ако искате да навлезете в детската тематика, може да се насочите към форми и цветове на животни или всякакви форми, които напомнят на детството.

Винаги се стремете да усещате и долавяте нейният стил и интереси. Изберете този стил, който най-пълно отразява нейната персоналност. По този начин ще я направите истински щастлива.