ДЕКОРАЦИЯ НА ДОМА С ФИЛМОВИ ПЛАКАТИ

ДЕКОРАЦИЯ НА ДОМА С ФИЛМОВИ ПЛАКАТИ

2015-06-07 21:55:00 1610
Идеи за декорация с филмови плакати

Филмовите плакати са чудесно допълнение към всяка стая. Независимо дали някой иска да окачи обикновен филмов плакат или да рамкира и покаже по-най добрия начин своята колекция, декорацията с филмови плакати е прекрасен начин да изявим своята персоналност и стил.

Да изберем подходящият плакат е изключително лесно стига да знаем какво искаме. Плакатът, който избирате трябва да изразява вашата индивидуалност и едновременно с това да добавя уникален стил на вашия дом.

Къде ще окачите вашите плакати зависи изцяло от вашия вкус. Ако обичате прецизността, можете да подредите няколко плаката с еднакъв размер един до друг така, че да разкажат история. Ако обичате еклектиката, можете да подредите асиметрично всички плакати и да създадете ефект на колаж от различни жанрове. Подреждането на много плакати в дълга линия е добър начин да покажете вкус към изкуството без да се налага да променяте декора на стаята или офиса. То е много подходящо за по-тесни помещения като коридори и нестандартни стаи. Можете да изпробвате различните видове подреждане като поставите всички плакати на пода и опитвате различни варианти докато се спрете на най-подходящия за вас стил на подреждане. 

Филмовите плакати ще създадат възхитителни места в дома ви, предизвиквайки интерес и претворявайки атмосферата чрез елегантност, ще изразят страстта ви към филмовото изкуство.