ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПРАЗНИК - ПЛАКАТ ОТ ВАША СНИМКА

ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПРАЗНИК - ПЛАКАТ ОТ ВАША СНИМКА

2015-06-07 22:04:00 160
Как да отпечатаме плакат за подарък онлайн?

Всеки път, когато наближи празник като Коледа, Св. Валентин или 8-ми март започваме да виждаме обезумели хора, търсещи подаръци на достъпна цена в последния момент.

Не се оставяйте неподготвени за следващия празник!

Плакат, който вие сме сътворили може да бъде оригинален и достъпен подарък за вашите любими хора. Не е нужно да подарявате скъп подарък от МОЛ-а, който ще бъде забравен след месец. Можете да поръчате печат на плакат от снимка, която вие сте направили или картина от снимка на вашето семейство и любими хора и ще сътворите подарък, който ще бъде запомнен с години.

Често хората дават за печат снимка, която вече имат и е добра, но ефекта е много по-голям, когато направите съвсем малко усилие и заснемете снимка, специално за целта. Помислете за вашият подарък предварително и направете подходящи снимки, които да бъдат отпечатани специално за целта. Ако знаете, че денят на майката идва скоро, помислете за снимка с вашето семейство или дете, която да отпечатате и на която вашата майка ще се радва дълги години щом погледне към стената вкъщи. Не забравяйте да правите общи снимки всеки път, когато сте с приятели сред природата, на почивка или дори, когато посещавате спортни събития заедно. Щом получат подарък, запечатал скъп момент, вашите приятели и семейство ще се зарадват истински.

Веднъж след като сте избрали снимката е време да я превърнете в подарък като я отпечатате върху плакат или я увековечите в картина, отпечатвайки я върху канаваца. Най-лесният и достъпен начин да направите това е да намерите сайт, който предлага такива услуги и след като я качите да заявите всички допълнителни изисквания, които бихте имали. Например да поискате различни ефекти, като например превръщане на снимката в черно-бял портрет, постигане на комикс ефект и др. Поръчката онлайн освен пари, ви спестява и много време и усилия като ви дава удобството да поръчате докато сте си вкъщи или на работа.

Ето някои въпроси, на които трябва да обърнете внимание при избора на сайт за печат:

1. Позволява ли сайта, от който поръчвате печат в различни размери - Размерът има значение! Интериора на всеки дом е различен и е важно да подберете размер, който най-добре да украси стената и да създаде приятна атмосфера.

2. Позволява ли сайта обработка на снимката и различни опции за рамкиране - В повечето случаи преди печат е необходимо да се направят малки корекции на снимките като премахване на „червени очи”, корекция на контраста или наситеността на цветовете и добрите сайтове ще направят това вместо вас. Като допълнение е нужно да имате избор на различни рамки, които да подсилят ефекта и напълно да се впишат в интериора на вашия дом.

3. Дава ли сайта различни опции за печат – добрите сайтове ще ви предложат освен печат върху плакат и печат върху канаваца (платно) или най-добрата възможност - художник да нарисува картина от вашата снимка

Вашият подарък ще бъде запомнен с години и човека, за когото е предназначен ще получи скъп спомен, който ще вижда всеки ден на своята стена. Плакатът може да бъде гордо изложен във всеки дом или офис и вашият подарък ще бъде оценен от всеки, който го види.