ПОДАРЪК НА ПАНО (КАНАВА) ОТ ВАША СНИМКА

ПОДАРЪК НА ПАНО (КАНАВА) ОТ ВАША СНИМКА

2015-06-07 22:21:00 282
6 най-подходящи случая за подарък на канава от ваша снимка

Мислите ли за подарък, който най-добре да отрази връзката с любимия човек или такъв, който да отбележи специален повод по елегантен начин? Защо не помислите за печат върху канава от снимка,  която означава много за вас и получателя, превръщайки я в произведение на изкуството?

Това наистина е перфектният подарък – стъпка по-нагоре от купуването на скъпа рамка за снимка. Не е нужно канава да бъде голяма, но отпечатването й по този начин означава повече възможности за излагане и по този начин ВИЕ създавате произведение на изкуството, което ще означава много повече за човека, когото искате да зарадвате.

Ето 6-те най-често използвани повода, при които бихте могли да зарадвате някого с уникален подарък:

Подарък за сватба – независимо дали булката и младоженеца се нанасят в нов дом или живеят от години заедно, е трудно да измислим подарък, който да бъде уникален и в същото време личен. Фотопечат върху канава е перфектното решение. Намерете снимка, която да отразява тяхната връзка или показва любовта им в началото и я пресъздайте върху канава . Можете да използвате снимки от различни етапи на връзката им и да ги обедините в колаж. Ние ще ви помогнем за това.

Подарък за годишнини – фотопечат върху канава позволява пресъздаването на снимки с високо качество. Изберете снимка на вашите родители, която показва любовта им в младите години или снимка на цялото семейство или пък снимка с всичките им внуци. Платно, окачено на стената вкъщи, ще им напомня за най-хубавите им мигове.

Подарък при пенсиониране – изненадайте колеги, с които работите от дълги години със снимка, отпечатана на канава. Направете снимка на целия екип или намерете техни снимки от различни етапи на кариерата им преди да се пенсионират и ще направите уникален подарък-изненада. Добра идея е да се свържете с техните близки (съпруг/а или семейство) и да ги помолите за няколко добри снимки, които да използвате за колаж, отпечатан на канава и да го превърнете в незабравим подарък.

Подарък за рожден ден или кръщене – безспорно това е повода, който най-често ни затруднява при избора на подарък. Всеки вече има в дома си рамка за снимка, фото-албум или дори специална чаша за кафе, но ако искате да зарадвате рожденника с оригинален подарък, на който всички гости да завидят, определено победителят е канава от снимка. Тя винаги се превръща в център на внимание през цялата вечер и след като намери място в дома създава приятна атмосфера.

Подарък за нова къща – повечето хора си имат всичко, когато се местят от едно място на друго и е трудно да изберем подарък за новата им къща. Канава с отпечатана снимка ви позволява да подарите нещо специално – снимка на семейството от техен празник или пейзаж на тяхно любимо място – всяка снимка може да бъде отпечатана върху канава и изложена в новия им дом.

Подарък за бебе – най-често използваме фотоапаратите и камерите, когато ни се роди бебе. Заснемането на страхотна снимка на бебето и прехвърлянето й върху канава е най-добрият начин да отпразнуваме момента. Това може да бъде зашеметяващ подарък за новите родители, но също е уникален подарък за роднини, които живеят твърде далече, за да се радват на новороденото.

Постери.БГ предлага висококачествен печат на цифрови снимки върху канава. Ние използваме най-добрите материали, софтуер и техника и се уверяваме, че вашите най-ценни моменти с любимите ви хора ще бъдат перфектно уловени върху платното.