• Пано (Канава) от Снимка
 • Пано (Канава) от Снимка

Пано (Канава) от Снимка


 • Модел: CNVS-101
 • Наличност: В наличност
 • 0.00 лв.Пано (канава) от Ваша Снимка

За да поръчате или направите запитване за печат на пано (канава) от снимка, моля, следвайте инструкциите:

 1. Прикачете желаната от вас снимка (до 10МБ и във формат jpeg, jpg или png). Ако снимката Ви е по-голяма от 10МБ или имате въпроси, моля обадете се на тел.: 0879 92 29 29 за да Ви изпратим имейл адрес на, който да прикачите файла.
 2. Изберете размер и вида на канавата. Ако желаете паното да е с различен размер от посочените, моля опишете това в полето за бележки. Не се притеснявайте при положение, че пропорциите или размера на снимката може да не позволяват да се отпечата в желания от Вас размер, ние ще се свържем с Вас за да уточним най-подходящият размер според случая.
 3. По Ваше желание може да изберете рамка за паното (канавата).
 4. Може да добавите повече информация и инструкции за поръчката в полето за бележки. (Например ако желаете снимката да се отпечата в различни от посочените размери или в черно-бяло и др.).
 5. Кликнете на бутона "Купи" или "Поръчай" за да добавите поръчката си в "кошницата", която е позиционирана в горния десен ъгъл на всяка страница в електронния ни магазин.
 6. Ако имате повече от една снимка за отпечатване на пано от канава като повторите отново стъпките от 1 до 5 за прикачане на снимка и избор на размер, вид канава и рамкиране.
 7. Когато сте готови с добавянето на всички желани от Вас артикули в "кошницата", може да завършите поръчката си като кликнете на "Кошница" в горния десен ъгъл и изберете "Виж Кошницата" или "Поръчай".

ВАЖНО:При всяка поръчка за печат на пано (канава) от снимка ние ще се свържем с Вас по телефона или имейл адрес за потвърждение и уточняване на поръчката.

За подарък или за интериорна декорация на Вашия офис, дом, хотел, заведение. Пано от канава (платно, канаваца) от снимка е запомнящ се начин да впечатлите хората около Вас с оригиналност и уникален стил. Ето някои идеи какви снимки може да отпечатате като плакат или на канава с малко креативност и въображение.

Предлагаме Ви два варианта при избор на канава (платно):

- Канава Мат (340 г/кв.м)
- - памук/полиестер
- - натурално-бял цвят (не съдържа оптични избелители)
- - за пейзажна фотография, арт репродукции, интериорни пана, репродукции на картини, декори
- - най-ниската цена за продукт от този клас

- Канава Премиум Сатен (340 г/кв.м) - между мат и гланц
- - памук/полиестер
- - натурално бяла
- - сатенено покритие (между мат и гланц)
- - подходяща за фото-портрети, сватбени фотографии, нощни (тъмни) и черно-бели фотографии, репродукции на картини
- - наситени цветове
Със специфичната си структура добавя допълнителна обемност на изображенията, а сатененото ѝ покритие придава брилянтен сатенен завършек.

Качеството на печат на плаката или канавацата изцяло зависи от качеството и резолюцията на снимката, която ни изпратите.
Доставката е за сметка на клиента и се изчислява според тарифите на куриерска фирма "Спиди АД".
Време за печат и доставка: 3-5 работни дни в зависимост от сложността на поръчката.
Поръчки след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Подобни продукти

Етикети: от снимка, печат на канава, пано