• Стикер от Снимка
 • Стикер от Снимка

Стикер от Снимка


 • Модел: STICKER-001
 • Наличност: В наличност
 • 0.00 лв.Стикер от Ваша Снимка

 • Ваша собствена снимка, отпечатана като самозалепващ плакат
 • Висококачествени екологични безвредни мастила - подходящи за употреба в детски стаи

За да поръчате или направите запитване за печат на стикер от снимка, моля, следвайте инструкциите:

 1. Прикачете желаната от вас снимка (до 10МБ и във формат jpeg, jpg или png). Ако снимката Ви е по-голяма от 10МБ или имате въпроси, моля обадете се на тел.:  0879 92 29 29 за да Ви изпратим имейл адрес на, който да прикачите файла.
 2. Изберете размер на стикера. Ако желаетестикера да е с различен размер от посочените, моля опишете това в полето за бележки. Не се притеснявайте при положение, че пропорциите или размера на снимката може да не позволяват да се отпечата в желания от Вас размер, ние ще се свържем с Вас за да уточним най-подходящият размер според случая.
 3. Може да добавите повече информация и инструкции за поръчката в полето за бележки. (Например ако желаете снимката да се отпечата в различни от посочените размери или в черно-бяло и т.н.).
 4. Кликнете на бутона "Поръчай" за да добавите поръчката си в "кошницата", която е позиционирана в горния десен ъгъл на всяка страница в електронния ни магазин.
 5. Ако имате повече от една снимка за отпечатване на стикер може повторите отново стъпките от 1 до 5 за прикачане на снимка, избор на размер и рамкиране.
 6. Когато сте готови с добавянето на всички желани от Вас артикули в "кошницата", може да завършите поръчката си като кликнете на "Кошница" в горния десен ъгъл и изберете "Виж Кошницата" или "Поръчай".

ВАЖНО:При всяка поръчка за печат от снимка ние ще се свържем с Вас по телефона или имейл адрес за потвърждение и уточняване на поръчката.

За подарък или декорация за стена във Вашия офис, дом, хотел, заведение. Плакат от снимка е запомнящ се начин да впечатлите хората около Вас с оригиналност и уникален стил. Ето някои идеи какви снимки може да отпечатате като плакат или на канава с малко креативност и въображение.

Качеството на печат на плаката или канавата изцяло зависи от качеството и резолюцията на снимката, която ни изпратите.
Преди изпълнението на всяка поръчка ние потвърждаваме с Вас дали снимката е с необходимото качество за печат и уточняваме детайлите.
Доставката е за сметка на клиента и се изчислява според тарифите на куриерска фирма "Спиди АД".
Време за печат и доставка: 2-5 работни дни в зависимост от сложността на поръчката.
Поръчки след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Подобни продукти

Етикети: Стикер от Снимка